14.03.2013 г., 9:22 ч.

Кънтиш 

  Поезия » Друга
530 0 2
 
 

Кънтиш. Във мислите.

До костите.

В очите ми - по тебе разпилени.

Оглушавам понякога.

Силен си.

В сърцето ми -

разпукана камбана.

Кънтиш. Вибрирам.

Чуваш ли ме нощем?

Протягам се през дни

и разстояния.

И непотърсено в съня ти влизам.

Като прегръдка. И утеха.

Разкаяние.

Защото всъщност... знаеш, че ме няма.

И теб те няма.

Няма те.

 

 

~Endless~

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??