Кънтиш. Във мислите.
До костите.
В очите ми - по тебе разпилени.
Оглушавам понякога.
Силен си.
В сърцето ми -
разпукана камбана.
Кънтиш. Вибрирам.
Чуваш ли ме нощем?
Протягам се през дни
и разстояния.
И непотърсено в съня ти влизам.
Като прегръдка. И утеха.
Разкаяние.
Защото всъщност... знаеш, че ме няма.
И теб те няма.
Няма те.
~Endless~