16.08.2023 г., 9:15 ч.

Кървав знак 

  Поезия » Любовна
171 1 0

Искаш да съм твоя,

но аз не съм ти кукла на конци.

Там където ме целуна 

все още ме боли.

Клеймо - кървав знак,

от твоята любов гори.

Сърцето ми все още ти принадлежи,

но когато ме потърсиш 

Земята ще е мъртва 

от горест и сълзите ми.

Кървав знак кожата ми дълбае и гори .

Приятелите ми изчезват,

а ти ревеш за слава и пари 

и любовта ти събаря граници,

руши стени.

Сърцето ми изпълнено е с мъка,

кървав знак -

душата ми кърви 

 

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??