Искаш да съм твоя,
но аз не съм ти кукла на конци.
Там където ме целуна
все още ме боли.
Клеймо - кървав знак,
от твоята любов гори.
Сърцето ми все още ти принадлежи,
но когато ме потърсиш
Земята ще е мъртва
от горест и сълзите ми.
Кървав знак кожата ми дълбае и гори .
Приятелите ми изчезват,
а ти ревеш за слава и пари
и любовта ти събаря граници,
руши стени.
Сърцето ми изпълнено е с мъка,
кървав знак -
душата ми кърви
© Jivka Koleva All rights reserved.