15.11.2004 г., 23:03 ч.

Кървава диря 

  Поезия
1021 0 1

Кървава диря
 

Сърцето ми чезне
и кървава диря оставя
прободено някак
от смъртен кинжал

Сърцето ми плаче
прави пътека...
пътеката черна
обрасла със плет!

Кръвта ми изтича
залива ковчега
душата живее
във думите вечни!

Сърцето се бори
и страдайки пише
сърцето умира
но диря оставя!

© Станислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??