Nov 15, 2004, 11:03 PM

Кървава диря 

  Poetry
1032 0 1

Кървава диря
 

Сърцето ми чезне
и кървава диря оставя
прободено някак
от смъртен кинжал

Сърцето ми плаче
прави пътека...
пътеката черна
обрасла със плет!

Кръвта ми изтича
залива ковчега
душата живее
във думите вечни!

Сърцето се бори
и страдайки пише
сърцето умира
но диря оставя!

© Станислав Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??