2.05.2020 г., 1:19 ч.

Кървава роза 

  Поезия » Свободен стих
454 0 0

Недей да увехваш,

ти, царице на цветята.

Надеждата и живота ми са в теб.

Умираш ти, умирам и аз.

Любовта ми е в теб!

© Е. Н. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??