May 2, 2020, 1:19 AM

Кървава роза 

  Poetry » Free verse
456 0 0

Недей да увехваш,

ти, царице на цветята.

Надеждата и живота ми са в теб.

Умираш ти, умирам и аз.

Любовта ми е в теб!

© Е. Н. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??