4.08.2012 г., 10:21 ч.

Късен август 

  Поезия
611 0 12

                     

                        Късен август...

 

                         Не знаех още името ти.

                         Нека на живота сухата трева

                         да пламне под нозете ни...

                         Нека! Късен август  е сега.

 

                          Време е за трудни равносметки.

                          Време е да скъташ зимнина-

                          страстта от циганското лято

                          в надписани бурканчета нега.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??