12.10.2008 г., 20:43 ч.

Късен Рефрен 

  Поезия
515 0 1

Ето, пиесата свърши.

Поклон на актьори. Завеса -

тежко кадифе, докоснало нежно

опустелия театър,

праха, следите от вчерашни стъпки

и сенки на хора, пристигнали утре...

Гримът ще падне

и на сцена нова

пиеса пак ще се играе:

животът ще е режисьорът,

театърът  ще бъде зрител...

А ти? Ти просто си актьорът,

в ролята на изкупител.

© Марина Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мъдро и красиво! И режисьорът разпределя ролите...Добре дошла! Желая ти успехи! Поздрави!
Предложения
: ??:??