22.01.2008 г., 12:36 ч.

Късен стих 

  Поезия » Друга
974 0 4
 

на тате

 

 

Неумолимо времето лети

и спомените бавно изтъняват,

но все така ни липсваш ти,

тъга в сърцата ни остави.

В осиротелия ти дом

веч няма весела гълчава,

самотен само с мрачен тон

на двора вятърът припява.

И тихо плаче с твоя глас,

за болките взаимно непростени,

ти рано тръгна си от нас,

ранена самота в душите стене.

© Илонка Денчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??