29.03.2017 г., 23:17 ч.

Къща 

  Поезия » Друга
496 1 0

Ела Ти сега!

Построи Си къща в моята душа.

Дух на любов и красота!

Ела, ела покажи ми красотата на

сладостта, от това да пребиваваш

в моята душа. Колко стаи ще

има Твоята къща? Направи ме

мъничка, заключи греха някъде

там, не искам да знам къде!

Дай ми крила, да полетя над

света. Да го видя този свят,

колко е малък и незначителен,

погледнат от Твоята страна.

И все пак любовта Ти идва,

тихо, тихо в света. Показваш

милост над нас човеците, и вчера,

и сега. Ах, Ти си лек за моята душа.

Нима има нещо повече от Твоята красота?

15.05.2014

© Юлиана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??