"А аз какво съм? Аз съм само глас,
който се мъчи да те произнася."
Райчо Русев - rajsun
А аз?! Какво съм? Аз съм само глас.
Гласът се мъчи да те произнася.
Звукът не знае нищичко за нас,
а тайната – съвсем не му понася.
Вълнувам се. Гневя се. И в греха,
съгласните наричам с лоши думи.
Вокалите, приятелите на страха,
припяват в тишината помежду ни.
Прикапва в локвичката от сълзи
дъждът и образът ни се размива.
Приижда късно в гърлото гласът.
След теб мълви: “Не си отивай!”
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени