31.03.2009 г., 19:04 ч.

Късно е 

  Поезия
1108 0 15

 

Защо не ми показа обичта си?

На думи беше щедър и богат,

а на дела посяваше гнева си

и вечния непоклатим инат.

 

Когато молех те за капка нежност

и търсех в теб частица топлина,

ти рееше се в нощната безбрежност

и галеше поредната жена.

 

Защо не ме предпази от обида?

Молбите ми защо не пощади?

Простила бих, преди да си отида,

а днес е вече късно  за сълзи.

 

Макар сърцето силно да бушува

и тялото да тръпне от копнеж,

за мен животът с теб не съществува,

отнесе го последният метеж.

 

 

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??