18.09.2008 г., 11:28 ч.

Късно ли е да ти кажа,че ТЕ ОБИЧАМ? 

  Поезия » Друга
1198 0 4

          Разтвори  широко прозорците за моята усмивка.

         Вратите към твоето сърце не заключвай за мен.

         Когато стигна до себе си, Момиче, при теб, пред твоят праг ще спра за почивка.

         И близо е утрото, с което ще започне новият ден.

         Уморени са краката ми от скитане... но трябва още да вървя!

        Аз търся извора на миналите си грешки, пътят е предначертан.

      ..........................................................................................................................

      Но защо, когато съм с теб, понякога се чувствам сам?

        

 

 

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??