10.05.2014 г., 10:06 ч.

Късове (безглаголно) 

  Поезия » Друга
432 0 1

Късове двуделна любов,

           разхвърляни във спомен...

                                      Болезнен куриоз.

           От липсата доволен,

                                       любовен виртуоз...

В един безмислен лов

             на минало без корен.

                                       Един неканен гост.

Късове онемяла любов,

              във миг престорен...

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??