8.12.2016 г., 0:32 ч.

Л. 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
656 4 0

Бих те пуснал, но искам ли?

Не знам какво да ти кажа.

Отивай си... Или не,

остани при мен още малко.

- Искам да ти се полюбувам…

- Остави си дреха, с твоя мирис,

да вдишвам от него,

когато ми липсваш,

да не те забравя,

но трябва да те пусна май...

Много желая да те изпитам пак някой ден,

беше прекрасно, радвам се, че ни запознаха.

Не вярвах във теб.

- Виж… намини някой път,

аз ще бъда тук... и ще те чакам.

© Georgi Krastew Всички права запазени

На момичето което ни запозна. Посвещавам.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??