11.09.2018 г., 21:57 ч.

Лабиринтът на живота 

  Поезия » Любовна
312 0 0

Аз бягство ли съм за теб - Какво ли...?

Ту ме искаш, ту пък не...

Играем си игрички  и се търсим,

за да се изгубим пак...

И пак намери ме сред многото,

дали го исках..., и сама не знам,

объркана съм толкоз много

и знаци търся тук и там...

 

Тези знаци от съдбата - далѝ да вярвам...          

На кръстопът се спрях,

пак теб  изпрати ми съдбата,

но пътят ми неясен си остана

и лутам се без път,

и търся изход от този вечен лабиринт...

Но това е лабиринта на живота,

а от него знам - изходът е един...

единственото, сигурно нещо

за всеки, който се е  родил  и там е бил...

И за това просто трябва да играем,

и да вървим през този лабиринт...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??