20.04.2012 г., 0:03 ч.

Lаdy Stardust… 

  Поезия » Друга
419 2 4

 

 

*****

 

От звезден прах мистично сътворена,

побрала шепота на бисерни реки,

в мечтите си е птица и жарава,

със слънцето душата ù блести.

 

По небосвода син се скита неуморно,

развяла буйни вятърни коси,

във страстен танц сърцето ù притихва,

сред утро от очите ù роси.

 

В цветята от тъгата си разплита,

а после боса стъпва по дъга,

в гърдите си в безбройни тайни скрита,

държи в реалното и нечия ръка.

 

От сънищата облачно възкръсва,

усмихва се на стъклени луни,

и все така във себе си се връща,

когато в най-дълбокото боли.

 

Разпъната от четири посоки,

тя Винаги намира своя път,

от силата си звездна разпилява,

с любовна песен щом я призоват.

 

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??