17.09.2019 г., 10:30 ч.

Ласкател 

  Поезия » Друга
2145 3 4

ЛАСКАТЕЛ

 

 

Красиви думи?

Не, благодаря!

Така коварно се изплъзват

от твоята уста.

Действат като опиат -

отпускат те веднага.

Галят твойто его -

някак си те палят.

Изведнъж обаче

отпускаш се спокоен.

Очакваш нещо мило,

вече си доволен!

Сърцето трепне

в очакване на ласка,

а душата в охота -

иде ѝ да пляска.

Но хоп!

Ласкателят изпуска свойта маска,

а ножът му в ръката

някак си не те ли стряска ?

© Симона Богданска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??