20.10.2009 г., 10:51 ч.

Ласки насън 

  Поезия
471 0 1

Ти спиш сега.

Очите ти – златисти и зелени –

под клепките потрепкват,

като ранени пеперудени крила.

Ти спиш сега.

Отмина

поредната семейна свада,

в която доказвахме един на друг

кой колко (страшно)

не е познавал другия до днес.

Ти спиш сега.

Не мога да си спомня

в кой момент започнах

да те милвам,

единствено докато спиш...

© Ели Лозанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??