9.10.2006 г., 11:59 ч.

Леден пламък 

  Поезия
884 0 4
Виждам твоето лице във всеки пламък,
но сърцето ти е пълно с лабиринти като в замък,
оковано от оковите на съдбата,
по светло и в мрака търсещо свободата.

Дълбоко в себе си разбираш и знаеш,
че за да изпиташ любовта трябва да я опознаеш,
търсиш я под дърво и камък,
но тя..гори в леден пламък.

© Андрей Тарковски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??