22.04.2007 г., 16:02 ч.

Ледени сълзи 2 

  Поезия
482 0 1
 

 Ледени сълзи 2



Ледена луната, ледена нощта;

леден дъжд се сипе над града.

Боли, когато в сърцето се късат мечтите

и кървят очите, че ледени са сълзите.


Огромна дупка се отваря във душата,

когато някой си отива от земята.

И небето върху тебе се срива,

когато нещо скъпо си отива.


Леден вятър те реже по лицето,

но болката е по-голяма във сърцето.

Виждаш, че угасва нечия звезда,

но можеш само да отрониш сълза.


Слънцето сега залязва,

а луната на някого разказва

историята на едно момче

с купища мечти в непримиримото сърце.


Но такава е съдбата -

красива и горчива - на земята.

Дава и взема без да пита,

обръща се... и в миг отлита.




!Посветено на един човек, който вече не е сред нас!

© Антон Городецки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??