15.01.2020 г., 11:24 ч.

Лежерно 

  Поезия » Друга
373 0 0

Зимна идилия, 

нежно спокойствие.

Не полагам усилия,

не задавам въпроси.

 

Кой, какво и защо...

Не искам да зная.

Книга, одеяло, легло

и отпивам от чая.

 

Вечерта си отлита,

снежно и тихо е.

И една Маргарита

ме разказва в стихове...

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??