5.05.2019 г., 19:26 ч.

Лек за самота 

  Поезия » Философска
574 4 4

Мълчи ти се. Така е по-добре.
В мълчанието раждат се сапфири -
кристалчета със форма на сърце,
блестящи и изпълващи всемира.

 

Мълчи ти се. Сега постой сама.
Навътре обърни си сетивата.
Прозри, уроците не са вина.
Израстване е нужно на душата.

 

Не се обричай ти на самота.
Не се превръщай в каменна принцеса.
В душата щом е скрита любовта,
тя муза е в перото на поета.

 

Пиши! Във болка и в сълзи твори,
изливай в чисти думи светлината.
Разпръсквай тез` божествени искри,
те лек са, билка в самотата.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??