Прегърни ме, преди да заспя!
Силно, нищо, че боли!
И тази нощ дъждът не спря.
От цяла вечност може би вали.
Към себе си ме притисни,
за да усетя, че те има
и всеки спомен за другия приспи -
любовта не е игра за трима.
"Обичам те!" тихо ми кажи,
по-тихо от самотната луна.
И тази нощ ще мълчим,
в очакване да пристигне съня.
Потърси ме с поглед в мрака,
а аз ще затворя очи,
да не видиш,че отново плача,
че не спира и не спира да вали.
Хайде, лека нощ, любими!
Не, моля те, не ме целувай!
Знам, че любовта не е игра за трима,
но и тази нощ пак него ще сънувам!
© Сани Всички права запазени