Aug 3, 2007, 11:47 PM

Лека нощ 

  Poetry » Love
2979 0 7
 

Прегърни ме, преди да заспя!

Силно, нищо, че боли!

И тази нощ дъждът не спря.

От цяла вечност може би вали.

Към себе си ме притисни,

за да усетя, че те има

и всеки спомен за другия приспи -

любовта не е игра за трима.

"Обичам те!" тихо ми кажи,

по-тихо от самотната луна.

И тази нощ  ще мълчим,

в очакване да пристигне съня.

Потърси ме с поглед в мрака,

а аз ще затворя очи,

да не видиш,че отново плача,

че не спира и не спира да вали.

Хайде, лека нощ, любими!

Не, моля те, не ме целувай!

Знам, че любовта не е игра за трима,

но и тази нощ пак него ще сънувам!

© Сани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??