8.06.2016 г., 8:11 ч.

"Лека нощ, Обичам те" 

  Поезия
557 0 0

"Лека нощ, Обичам те" -

ей такива простички неща..

в ухото ù шепнех на заспиване,
докато преоткривах света си.

Онзи, свил се в прегръдките ù,

онзи, потънал в топлия смях,
онзи, с вкуса на целувките ù.
(как искам по много от тях).

Тя вече сладко сънуваше,
подпряла глава на гърдите ми.
А в мен непознато се събуждаше,

мъжко его - не. Обичане!

Помислих си да я събудя,
исках да го кажа първи.
А тя усмихна се набързо
с "Обичам те, Добро утро!".

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??