22.10.2009 г., 11:50 ч.

Лека нощ, щастие! 

  Поезия » Любовна
806 0 7


Не навеждай очи.
Постъпихме лекомислено.
Животът горчи от
диспансеризирани истини.
Посяхме си спомени,
тихо светещи в болката.
Ще пораснат дървета
без корени… Толкова.
Не крояхме надежди
като извор избистрени.
Любовта не е ребус -
не търпи преосмисляне.
В тишината на мрака
с диалози без думи,
ще се връщаме някога
страстни до лудост.

Отминали шеметни мигове…

Лека нощ, щастие!

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??