Oct 22, 2009, 11:50 AM

Лека нощ, щастие! 

  Poetry » Love
814 0 7


Не навеждай очи.
Постъпихме лекомислено.
Животът горчи от
диспансеризирани истини.
Посяхме си спомени,
тихо светещи в болката.
Ще пораснат дървета
без корени… Толкова.
Не крояхме надежди
като извор избистрени.
Любовта не е ребус -
не търпи преосмисляне.
В тишината на мрака
с диалози без думи,
ще се връщаме някога
страстни до лудост.

Отминали шеметни мигове…

Лека нощ, щастие!

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??