16.03.2024 г., 17:23 ч.

Леко еретично 

  Поезия
61 0 0

По повод

кончината

на BG папата

тъжа 

за живите

страдам 

за близките

които

нямаме

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??