25.09.2009 г., 13:40 ч.

Летен ден 

  Поезия
372 0 2

Небето ме погледна -

реши да ме разсмее.

Едно стъпалце слезна

единствено за мене.

На пръсти се надигнах,

с усмивка във сърцето,

парченце си откъснах

за синьото в морето.

Високото - за полет,

за мисълта - дълбоко.

Ези-тура и скоро

на есента в окото.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??