Достигам тихи брегове
с лазурни галещи води,
безкрайни пясъчни бразди
ме мамят с топли цветове.
Дочувам близо смехове,
игрива музика звучи,
загар по кожата личи,
летят безгрижни часове.
Екстазът гони върхове
в любовни нежни планини,
пропада в тесни долини,
намира скрити домове.
Възторгът чупи ледове,
топи се в тъмни дълбини,
лети в сияйни висини,
превзема чужди светове.
© Светличка Всички права запазени