23.06.2009 г., 0:24 ч.

Летни вечери с плодова салата /Агроеротика/ 

  Поезия » Еротична
1344 0 21

Две къпини, ама черни

върху зрели круши!

Нещо беше, ама вчера,

а сега те души...

Нейде изпращя ограда.

Смачкана тревата.

Две къпини за награда

пълнеха устата...

Нейде се търкулна менче.

Нейде шипка дращи.

Нейде смеят се цветенца,

щото бил без гащи...

И приятел, не е мутра

псуваше сърдечно,

че кревата скърца сутрин

и пращи пък, вечер...

Леле, как се бе изпекла-

шоколад и мляко!

Сал триъгълникът свети

вечер, на луната...

Не заключваше вратата -

помниш, ли тогаз?

Пада ли към теб звездата,

не е хвърлен фас!

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??