25.09.2010 г., 22:08 ч.

Летя 

  Поезия » Друга
942 0 3

 

Ти - Можеш ли да летиш?!

Като птица, както птиците го правят?!

Да опреш крила в небосвода, да видиш света отгоре.

Носейки се из необятния хоризонт...

Аз - Искам крила!

А, Ти - Ти ще се държиш за мен, когато летя.

Тогава ще видиш най-красивия изгрев отблизо.

Небето е границата...

Сега затвори очи и се облегни на студената стена.

Хвани ме за ръката и се отпусни, носейки се все по-нависоко.

Колко е красиво...

Дори да продължи само миг.

Аз летя!

Ти видя ли това?!

© Даниела Скачкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??