Левитиране
Пътувам често аз във времето,
коси свободни аз развявам
и искрено, по детски вярвам,
че в друг човек аз заживявам.
Човекът е висок и смел,
гласът му – мек и топъл,
а мисълта му – мълния небесна,
изгаря ме със нежен вопъл.
Обичам аз моменти като този,
когато времето не съществува.
Когато мога с мисли да летя
и вечността свободно да властува!
© Манипулирам Всички права запазени