23.06.2010 г., 20:13 ч.

Лицата на града 

  Поезия » Друга
795 0 1

Лицата на града

са като фотографии:

модернистични естетически трактати

уловили

заключени в очите настроения

разказващи

за невероятните приключения

на душата

из тялото

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??