19.02.2008 г., 23:51 ч.

Лице 

  Поезия » Пейзажна
493 0 6
Линии прозирни
докосват лицето;
усмивка в очите - взираш се в тях,
как шепнат на сърцето...

Лилии ефирни
и дъхът на енфието;
на Ориента лъчите - вдишваш от тях,
как стъпваш по небето...

Дантелени сенки
галят полето;
на пчелите медът - вкусваш от тях,
как жилят сърцето...

Хризантемени семки
лаят небето;
на петлите гласът - чуваш от тях
как викат Слънцето...

© Серафим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??