2.02.2008 г., 14:35 ч.

Лице в лице 

  Поезия » Друга
617 0 2
Ето, че отново се срещаме.
Ти вече мислиш, че си поделбел -
не бързай да се радваш!

Философията ми за нещата
е, че нещо не ти е в ред.
Всичко ще свърши много бързо.

Дали вярваш в любовта,
както аз - в болката?
Никой няма да се бори за теб!

Някой да се помоли за мен!

Когато ме видиш - бягай,
аз ще се боря докрай.
Ти си онзи, който ще страда.

Някой да се помоли за мен!

Само мен ме боли
и само аз съм виновна, нали?
Не ме разочаровай, бори се.

Някой да се помоли за мен!

Хайде започвай!
Пребори се с мен...
ако можеш.

Никой няма да страда за теб!

© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • прекрасно е миличка прекрасно! всичко твое ми харесва утре ще те разцелувам за тези твои творбии искам да продължаваш да пишеш и едно за мене напиши да се накефя
  • Бори се и ти! Хубаво е!
Предложения
: ??:??