4.03.2014 г., 22:20 ч.

Лицемер 

  Поезия » Философска
694 1 1

Очи на гърба никой няма,

там най-лесно е да удариш.

Удряй, викай, вдигай врява,

свойта злоба да стовариш!

 

Лице второ ти ще сложиш

веднага след това.

Гледай да не се изложиш,

идва новата лъжа!

 

А после пръв приятел

ще ми станеш ти.

Но пак ще си предател

знам аз, уви!

© Иветтт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??