Очи на гърба никой няма,
там най-лесно е да удариш.
Удряй, викай, вдигай врява,
свойта злоба да стовариш!
Лице второ ти ще сложиш
веднага след това.
Гледай да не се изложиш,
идва новата лъжа!
А после пръв приятел
ще ми станеш ти.
Но пак ще си предател
знам аз, уви!
© Иветтт All rights reserved.