13.11.2013 г., 22:54 ч.

Лицемерието на Бареков и сие 

  Поезия » Гражданска
382 0 0

Лицемерието ходи по Земята

ухилено, ласкаещо и мазно

то знае, че е ценно за раята

и се раздава като за последно... безобразно.

 

Усещам го как броди за души

през зъби пуснало усмивка мазна

и колко ли сърца ще заплени

със свойта двойнственост заразна.

 

То всеки ден ни се показва

в лица на личности "велики"

и от екрана подло се подмазва,

за да живурка във дома на всеки.

 

 

Страхът е най-добрият приятел на лицемерието 

 

 

 

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??