27.04.2010 г., 20:11 ч.

Личен нощник 

  Поезия » Друга
1148 0 19

Без нагласабез грим или маска
и без страх от това - да сгреша,
в стар копнеж неполучена ласка,
правя стриптийз на мойта душа.
След спектакъла свалям афиша.
Хонорара не съм го прибрал,
но плаката с размах ще подпиша,
както прави го стар театрал.
В съблекалнята моята пазва -
с кърпа леко попивам сълзите.
Огледалото все туй показва -
на печалния клоун очите...

© Ботьо Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??