17.01.2017 г., 11:34 ч.

Лична изповед 

  Поезия » Любовна
544 3 2

Болен съм, мамо, от тежка болест,

лек още за нея няма.

Сърцето ми в бездна, във пропаст,

любовната болест ме хвана.

 

Ти знаеш ли, мамо, как се лекува

болестта на някой самотник,

сякаш сърцето с пари се купува,

тъй, за секунди, за стотни.

 

А чуваш ли, мамо, син ти говори

и не от скръбта само,

и от други любовни неволи

болен съм, мила ми мамо.

 

Добрев

© Атанас Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??