25.02.2008 г., 21:46 ч.

life in mono? 

  Поезия » Друга
719 0 6
меланхолизирам
в понеделник сутрин
на прага на съня
и класната си стая

грижа се

осмислям се от
всичко онова
което
вече нямам
право
забраних си
да
сънувам

спъвам се
в капаните
които
предвидливо
сам съм си
заложил
в речниците по латински
които даже
за възглавница
не стават

и с всеки изминал ден
залезът настъпва
все по-тихо
и
по-тихо
и
по-тихо…
… какво следва?
life in mono?

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??