29.07.2023 г., 17:21 ч.

По „... смертию смерть поправ...“ 

  Поезия
150 0 0

По „... смертию смерть поправ...“ - [... със см...ртта (Си) см...ртта победѝ...]

 

Бог предначерта -

и ние като Него

да громим см...ртта

 

и ни завеща -

да сме и истинският

лик на Любовта

 

 

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??