10.12.2023 г., 12:26 ч.

Ликуване 

  Поезия » Пейзажна, Бели стихове
139 1 0

Стройно единомислие

на светлина, листо

и вятър.

Корени, смисъл, 

тълкуване-

няма.

Лъчът пада

на листото

и ги люшка

вятърът.

Кой в кого 

е влюбен?

Не се разпознава.

Виждаме само-

ликуват.

Люшка, 

гори ги екстазът.

Корени, 

смисъл, 

тълкуване-

няма.

                                 12.08.1992г.

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??