5.11.2019 г., 9:45 ч.

Лилави цветенца 

  Поезия » Пейзажна
460 0 0

Погледнали нагоре, и напред.
Стрямо, към жаркото небе,
с послание за теб, 
и за твоето сърце.

 

Смисъл съновен,
в тях промълви.
Като спомен вековен,
в сърцето за тъи.


С лилави листенца,
и жълта душа.
Това са върховни цветенца.
Вдъхвайки вечна мечта!

 

Израз на болка,
и любов дори.
За незнайта двойка,
на корен стои.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??