26.05.2016 г., 16:32 ч.

Липса 

  Поезия » Любовна
425 0 1

Липсваш ми, като дъжда в пустиня,

сърцето ми бездомно пак се лута,

пее песен, сръбна и нечута.

Без твойта нежна топлина изстина.

 

Не намира никой, и не търси.

Ти казваше ми викай, вместо млъквай.

Казваше ми стой, наместо тръгвай.

И чистеше. А всяка друга мърси.

 

В сърцето влизат с калните обувки,

хвърлят какво носят в душата.

Топли само са между краката

и ме обсипват с ледени целувки.

© Серафим Аянски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??