10.10.2017 г., 11:16 ч.

Липса 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
582 1 1

Не те намирам
между дланите си
и ръцете ми падат
самотни
като сноп 
след откос.

 

Сега съхнат.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??